Beste levensgenieters,

tijdens een van onze sigarendegustaties hebben we een nieuw lid van de St. Dupont familie eens onder de loep genomen en uitvoerig getest. Deze zilveren Ligne 2 Onde is een staaltje van vakmanschap en perfectie.

dupont-ligne-2-onde-001

De gekende “klik” is bij het openen van de aansteker duidelijk en helder aanwezig. Het wieltje is niet geribbeld toch is slechts een korte draai nodig om de aansteker te ontsteken.

dupont-ligne-2-onde-003

Een mooie vlam die het aanmaken van de sigaar alleen maar aangenamer maakt. Het blinkend zilver zorgt tevens voor een mooi lichtspel tijdens het hanteren van de aansteker. Naar onze bescheiden menig is deze dure aansteker best wel zijn geld waard. Hij ligt goed in de hand en voelt zeer aangenaam en zacht aan.

dupont-ligne-2-onde-002

Een zilveren aansteker vraagt wel wat onderhoud en dient ook zeer zorgvuldig te worden behandeld en te worden bewaard. Een bewaarzakje of lederen beschermzakje lijkt ons dan ook aangewezen wil je hem niet beschadigen in je broekzak.

Handelbaarheid: ★★★★★★★½☆☆
Werking: ★★★★★★★★☆☆
Afwerking: ★★★★★★★★★☆
Prijs/kwaliteit: ★★★★★★★★★☆

Totaal: ★★★★★★★★½☆

Prijs (op moment van deze post): 535 EUR
Onze gedeelde mening: Een zeer mooie en degelijke aansteker, best wel prijzig maar de afwerking is exellent.

Reageer op dit artikel