Beste liefhebbers,

de mensen van Whisky & More in Hasselt hebben sedert mijn laatste bezoek niet stilgezeten, integendeel. Hun assortiment longfillers is op enkele weken meer dan verdrievoudigd. Er staan ondertussen 2 humidors met daarin sigaren van Balmoral, Don Tomas, Dunhill, El Credito en Macanudo. De sigaren van Olifant zorgen op hun beurt voor een prachtige aanvulling van het assortiment shortfillers.

wm13december2014-014

In 2015 zal bovendien de degustatielounge op de eerste verdieping in gebruik worden genomen. Een plek waar men ongestoord kan genieten van al het lekkers wat de winkel te bieden heeft. Voorlopig voorziet men de opening van de lounge in februari, behoudens dat alles op tijd klaar zal zijn.

wm13december2014-011

Voor de whisky liefhebbers onder ons kan ik dit zeer warm aanbevelen. Wasmund’s Barrel Kit, een kit waarmee je thuis zelf je whisky kan laten agen. Het leuke is natuurlijk dat je ook de samenstelling zelf  bepaald. Naar smaken toe geeft dit enorm veel mogelijkheden. (youtube).

wm13december2014-020

Er zijn nog verschillende nieuwe whisky’s in het assortiment, daarvoor kijkt u best even in de fotogalerij. Tot een volgende keer!

Whisky & More
Banneuxstraat 25
3500 Hasselt

Tel. 011 96 79 20
email. info@whiskyandmore.be
www.whiskyandmore.be

Klik op onderstaande thumbnails om de volledige galerij te bekijken.

waarschuwing

Reageer op dit artikel