Laurens (21 september ’92) is de jongste sigarenliefhebber in ons gezelschap maar zeker niet de minste. Met glans afgestudeerd in Ter Duinen en werkt nu in sterrenzaak Hof ter Hulst in Hulshout.

partagas-habaneros-003

Laurens is goed opweg om een echte sigarenliefhebber te worden. Het proeven zit blijkbaar in zijn bloed, want de grootvader van Laurens was kok en het proeven is hem als het ware met de paplepel ingeven. Koken is voor Laurens een echte passie.

laurens
Lid van 2011 tot heden

Favoriete sigaar? Ramon Allones ER Benelux is een sigaar die mijn onmiddellijk wist te bekoren

Beste sigaar tot nu toe gerookt? Dan zeg ik meteen de Cohiba Siglio 6 en de H.upmann Sir Winston! Dit zijn voor mij dan ook 2 top sigaren waar ik dan ook de volle 100% kan van genieten.

Hoe vaak rookt u? Ondertussen zijn het er al 4 à 5 per week geworden, maar goed gezelschap doet veel.

In welk type humidor worden uw sigaren bewaard? Ik bewaar mijn sigaren in een Davidof humidor die ik van mijn vader heb gekregen  en in mijn grote humidor in mijn lounge.

Welke aansteker gebruikt u? Ik gebruik een aansteker van St. Dupont, een mini jet. Deze is zeer handig als ik af en toe moet bijbranden. Dat vind ik met een vlam toch nog wat moeilijk.

Sigaren knippen of boren? Mijn sigaren knip ik altijd, maar Glenn heeft me eens getoond hoe je een sigaar boord. Misschien iets voor later.